Res med oss till Indien

Friends of Vellore Sweden arrangerar årligen en rundresa i Indien. På denna resa kommer du dels få möjlighet att besöka CMC-sjukhuset och se det framgångsrika arbetet med byhälsovård som lockar besökare och studenter från hela världen men också få se några av Indiens mest berömda sevärdheter. Vi kommer besöka platser i både norra och södra Indien, bland annat flera av UNESCOs världsarv. Några av de platser vi brukar besöka är till exempel huvudstaden Delhi och dess historiska monument, färgstarka Jaipur – ett historiskt shoppingparadis, delstaten Rajasthan med dess medeltida fort, Agra och ett av världens sju underverk – Taj Mahal, Kerala där vi åker husbåt i de berömda Backwaters och sedan brukar vi också hinna med några dagar sol och bad vid havet.

Pris: ca 26 000 kr (anmälningsavgift á 3 000 kr ingår i det priset). Nästa resa går 2015-16 med avresa i mellandagarna och hemkomst i mitten av januari.

Priset inkluderar flygresor till och från Indien med reguljär flyg, inrikes flyg och hotellboende med frukost (helpension i Kerala och Vellore). Priset inkluderar inte övriga måltider, visumavgifter, bärare eller övrig dricks. Du behöver vara vid god vigör och kunna förstå engelska.

För frågor och vidare information kontakta någon av våra reseansvariga:

Eta Forshamn – etaforshamn[at]hotmail[dot]com – 070-632 11 32
Sven Andreasson – sven[dot]andreasson[at]gmail[dot]com – 08-669 93 06

Observera! Friends of Vellore Sweden är en hjälporganisation, ingen resebyrå och har inte möjlighet att hjälpa till med arrangemang av andra resor.